Isuzu dezvăluie primul său pick-up electric D-MAX BEV — Lansare în Europa în 2025

Isuzu Motors Limited, cu sediul în Yokohama, Kanagawa, Japonia și cu președintele și COO-ul Shinsuke Minami, va dezvălui primul camion electric cu baterie (BEV) D-MAX, de o tonă, companiei, publicului larg la cea de-a 45-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Bangkok, care va avea loc în perioada 27 martie – 7 aprilie, în Bangkok, Thailanda.

D-MAX BEV a fost dezvoltat pentru a satisface o gamă largă de nevoi comerciale și de vehicule de pasageri, menținând în același timp performanța robustă așteptată de la camioanele pick-up. Sistemul de tracțiune integrală permanentă oferă o performanță excelentă pe drumurile accidentate și o senzație liniară de accelerare caracteristică BEV-urilor – toate în timp ce minimizează zgomotul și vibrațiile.

În plus, capacitatea mare de remorcare este asigurată prin adoptarea unor motoare electrice de mare putere împreună cu un design robust al șasiului și al caroseriei, permițându-i lui D-MAX BEV să performeze la fel de bine ca și modelele existente diesel.

Lansarea în piețele selectate din Europa continentală, cum ar fi Norvegia, în 2025, D-MAX BEV va fi extinsă în Marea Britanie, Australia, Thailanda și în alte țări, pe baza necesităților pieței și a maturității infrastructurii de încărcare a vehiculelor electrice.

Grupul Isuzu este angajat în realizarea unei lumi neutre din punct de vedere al carbonului (CN), străduindu-se să îmbogățească viața oamenilor prin dezvoltarea vehiculelor CN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.