Rulou benă Double Cab negru mat Isuzu DMax my21

Rulou benă cabina dubla - negru mat - Isuzu D-Max - '21 - Prezent

Rulou benă cabina dubla – negru mat – Isuzu D-Max – ’21 – Prezent

Pret: SOLICITA OFERTA

Descriere

Rulou benă Double Cab negru mat Isuzu D-Max – ’21 – Prezent, oferit de Tessera 4×4, lider mondial al accesoriilor pentru pick-up, este soluția ideală de a-ți închide bena autoturismului într-un mod sigur și practic. Ruloul este fabricat din aluminiu și este 100% realizat manual. Oferă siguranță prin intermediul sistemului anti-furt patentat și protecție împotriva intemperiilor de orice tip. Rollbox-ul oferă o nivelă pentru a putea verifica starea sistemului pluvial și capacitatea acestuia, pentru ca tu să îți poți păstra obiectele în siguranță, în bena autovehiculului tău.

Ruloul este rezistent la praf, apă și raze UV, iar modalitatea de prindere pe șine și între “solzi” este concepută de așa natură încât să nu poată fi pătrunsă de obiecte ascuțite precum cuțite, cuttere sau alte instrumente de infiltrare. Și, pentru a putea păstra estetica autoturismului tău, ruloul se potrivește cu mare exactitate în jurul benei.

Caracteristici:

 • Sistem de prindere lateral patentat din aluminiu (5mm grosime), care ramforsează structura mașinii în proporție de 100%.
 • Sistem patentat anti-furt cu balamale de prindere din aluminiu, care nu pot fii despărțite, rupte sau tăiate, pentru siguranță 100%
 • Singurul sistem de rulou benă de pe piața mondială care oferă protecție împotriva intemperiilor, prin sistemele implementate și patentate numite “Anti-Leaf technology” și “Water Level indicator”pentru o viață îndelungată a produsului
 • Căptușeală din Vinilin peste “solzii” / balamalele din aluminiu a ruloului, pentru cea mai bună protecție
 • Sistem de blocare centralizat, activat din cheia autovehiculului, pentru a oferi o blocare totală a autovehiculului
 • Singurul rulou de pe piață care oferă 3 ani garanție
 • Instalare simplă, fără nevoia de a da găuri

Specificații:

 • Închidere centralizată
 • 3 ani garanție
 • Materiale premium: Aluminiu, Vinilin
 • Sistem pluvial avansat

Inclus în pachet:

 • 1 x Rulou benă Double Cab negru mat Isuzu D-Max – ’21 – Prezent

Garantăm faptul că toate produsele sunt 100% originale și conform cu toate cerințele producătorului.

Specificații rulou Tessera 4×4

Gama premium de închideri tip rulou, oferită în exclusivitate pe piața din România, reprezintă cele mai avansate rulouri pentru toate pickup-urile. O soluție practică de închidere a benei, care oferă securitate 100% prin sistemul antifurt patentat, sistem impermeabil testat în cele mai dure condiții, compatibil cu accesorii multiple, instalare simplă și ușoară, fără a fi necesară găurirea benei și fabricat manual 100%!

NOU : Sistem de blocare, design superior, putere și protecție.

Noul sistem de blocare Ultimate!

Are un design mai sofisticat și elegant, adaptat la filozofia și designul ruloului din aluminiu din seria SOT-ROLL.

Are capac glisant special conceput și flanșă izolatoare din cauciuc pentru protecția maximă a oricăror condiții meteorologice.

Este brevetat: Sistemul internațional de proiectare WIPO Hague Are un nou mâner cu design compact și ergonomic în formă de T cu următoarele caracteristici: Nouă structură special concepută dintr-un corp complet (fără adaptor), pentru a fi și mai puternică și durabilă la temperaturi scăzute sau în cazuri de efracție.

Funcționare mai ușoară în procesul de deschidere / închidere a ruloului din aluminiu. Amplasat în mijlocul mânerului din aluminiu din spate (pentru un timp limitat, acesta poate fi situat și în partea  pasagerului).

NOU: Indicator de nivel al apei

Singurul rulou din aluminiu cu capac cu role de pe piața globală, proiectat cu un indicator de apă încorporat pentru a verifica nivelurile de apă ale sistemelor de drenaj din cutia carcasei.

Numărul de brevet:

EP19151572.5, Oficiul European de Brevete (EPO).

Baza perimetrală specială (brevetată) din aluminiu anodizat (5 mm grosime)

Baza perimetrală specială (brevetată) din aluminiu anodizat (grosime: 5 mm), care
îmbrățișează complet 100%, forma șinei portbagajului (în lungime și lățime).
Prin urmare, aceasta oferă o procedură de instalare puternică și durabilă (nu decorativă) pentru toate tipurile de bare de rulare, balustrade laterale și bare de încărcare (accesorii noi sau existente).

De asemenea, vă oferă flexibilitatea de a-l combina cu accesorii originale (OEM), cum ar
fi rollbar-uri și rafturi de protecție pentru geamurile din spate.

Numere de brevet:

WO 2014/053863 și nr. 1008153 și Nr. 1007595

Balamale din aluminiu special concepute (brevetate) pentru securitate 100%

Balamalele din aluminiu special concepute (brevetate) asigură o rotație lină și fără frecare și minimizează stresul pe suprafața vinilului. Aceste balamale din aluminiu  oferă siguranță 100% atunci când sunt într-o poziție plană, deoarece sunt imposibil de decuplat una de cealaltă 

Numărul brevetului: Nr. 1007947

Rezistent la intemperii – Combinație perfectă de vinil-PVC cu balamale din aluminiu

Suprafață rezistentă la intemperii, datorită combinației unice de foaie de vinil deasupra balamalelor puternice din aluminiu (panouri) care se rostogolesc de-a lungul părților laterale ale șinelor de aluminiu anodizate. Caracteristici ale suprafeței: rezistent la apă și durabil, ignifug, rezistent la estomparea culorii cauzat de razele solare UV, rezistență superioară la abraziune, antimicrobian și antibacterian, ușor de curățat.

NOU: Protecție împotriva frunzelor și gunoiului

Singurul rulou din aluminiu cu rulouri de pe piața globală cu un sistem special de obstrucție (sistem anti-frunze), pentru a proteja scurgerile de apă ale cutiei carcasei de frunze și coșuri mici 

Număr de brevet: 

EP19151572.5, Oficiul European de Brevete (EPO).

Accesorii realizate manual de Tessera4x4

Singurul obturator 100% manual din aluminiu (seria SOT-ROLL) de pe piața globală, realizat cu cele mai bune materii prime și arta accesoriilor Tessera4x4, cu o experiență de 35 de ani în industria auto.

3 ani garanție

Accesoriile Tessera4x4 oferă 3 ani garanție pentru toate produsele sale.

Singurul capac cu role care poate
fi vopsit în codul de culoare al vehiculului sau în culoarea „Black Matt”

Ca versiune standard este lansat în aluminiu anodizat argintiu.
Disponibil în 2 OPȚIUNI  SUPLIMENTARE:Negru mat (PAINT-006) vopsit la 180 ° C timp de 30 de minute, un proces avansat certificat cu standardele internaționale 9001: 2000 (sisteme de management al calității) și 14001: 2004
(sisteme de management de mediu) și sigiliul de calitate „SEASIDE CLASS” al firma QUALICOAT.
Vopsit în codul de culoare al vehiculului (PAINT-001), conform standardelor
producătorilor auto.

Procedură de instalare ușoară și rapidă

Instalare: ușoară și rapidă, fără a fi nevoie de găurire (instalare cu găurire numai în cazurile cu bare de rulare, șine laterale, bare de încărcare pentru putere maximă).

Structură specială de blocare cu durabilitate mare

Construcția încuietorii constă din două părți metalice mari din aluminiu anodizat pe fiecare parte a capacului rolei (limbi). Aceste limbi se extind pe întreaga lungime a capacului rolei.Această particularitate oferă avantajul încuietorii că este de lungă durată și o face rezistentă la condiții meteorologice extreme.O caracteristică unică care face ca blocarea capacului cu role să fie unul dintre cele mai premium produse disponibile în prezent pe piața globală.

Cu garnituri de pat (peste șină sau sub șină) sau fără.

Poate fi montat în vehicule cu sau
fără căptușeală (sub șină sau peste șină: singurul capac cu role care poate fi instalat cu căptușeli cu versiune peste șină fără a fi necesară tăierea părții șinei)Tub de plastic roșu

Sistem special anti-fricțiune și de absorbție a zgomotului.

Prietenos cu animalele de companie

Poziție suplimentară (spațiu deschis de 10 cm / spațiu) pentru o circulație constantă
a aerului. Semne special realizate la cele 2 părți ale șinelor laterale ale obloanelor capacului cu role (seria SOT ROLL de accesoriile Tessera4x4), cu activarea ușoară a acestora pentru o circulație suficientă a aerului. Alegere ideală pentru proprietarii de animale de companie.NOU: Design excepțional

Niciun alt obturator cu role nu este asemănător cu seria SOT-ROLL de accesoriile Tessera4x4!

Fiecare decizie legată de conceperea acestui rulou, a fost atent aleasă, pentru a crea un produs perfect. De la modul în care este fabricat (100% securitate, rezistent la
intemperii, fabricat pentru sarcini grele, brevetat etc.) până la noile finisaje remarcabile:

Etichetă metalică elegantă (disponibilă din 09/2019) cu sigla noastră (accesorii off-road
roadessera4x4), care este plasată pe mânerul din spate al corpului principal al capacului rolei.

Etichete metalice gravate (disponibile începând cu 09/2019) pe suprafața de vinil, marcate cu modelul vehiculului (variante disponibile: Ranger, Amarok, Hilux, Navara, X-Class, D-Max).

Accesoriile Tessera4x4 combină eficiența și designul uimitor, ceea ce face diferența pe piața accesoriilor off-road 4×4!

Design durabil și compact pentru o capacitate de încărcare mai mare

Cutie de carcasă special concepută: fabricată din oțel galvanizat solid (dintr-o singură bucată) de 1,5 mm, vopsită în culoarea neagră mată (strat de pulbere).
Design mic și compact pentru o capacitate de încărcare mai mare în corpul portbagajului.Puternic și durabil pentru utilizare grea

Proiectat special pentru axa de aluminiu axis80 de utilizare puternică și durabilă
(pentru sarcini grele), cu bază de fixare din duraluminiu întărită, lagăre metalice în ax și arc puternic (pentru sarcini grele).

Protecție perfectă

 

 

Etanșări, perii și 4 canale de apă pentru
cauciucuri laterale special concepute pentru a asigura cea mai bună protecție împotriva apei.Sisteme de drenaj și 2 revărsări

Două sisteme de drenaj și două deborduri realizate special, racordurile de drenaj încastrate asigură drenarea rapidă și completă a carcasei unității.

Protecție perfectă împotriva intemperiilor

Protejează trunchiul și conținutul său de toate condițiile meteorologice.Fără limite

O alegere ideală pentru a combina corpul portbagajului vehiculului dvs. fie pentru uz personal (portbagaj mare), fie pentru uz profesional (încărcare, legare, protecție, securitate).

Cel mai puternic și durabil obturator cu role

Cel mai puternic și durabil capac pentru rulouri de pe piața globală (greutatea totală a aluminiului: 52 kg pentru cabina dublă și 56 pentru cabina spațială).Mai multe poziții de blocare

Mai multe poziții de blocare (Putem adăuga mai multe poziții de blocare în funcție de preferințele dvs.).

Aerodinamic pentru a spori consumul de combustibil

Contribuie la aerodinamică și la experiența generală de conducere, în special la viteze
mari, deoarece funcționează ca un spoiler de vânt mare în portbagajul pick-up-ului și oferă un consum de combustibil mult mai favorabil.Calitate certificată

Accesoriile Tessera4x4 merg mai departe, respectând reglementările internaționale privind certificarea calității produselor sale și urmând metode ecologice.

Cele de mai sus sunt certificate
cu: ΙSO 9001: 2015  & 
ISO 14001: 2015

Aprobare TUV AUSTRIA AUTOMOTIVE pentru sisteme de management (dezvoltare și producție) de piese de caroserie pentru
vehicule 4×4.

7 brevete – Inovație

Prima companie greacă cu 2 brevete la nivel mondial, 2 europene și 3 brevete naționale.

Jaluzelele (seria SOT-ROLL de accesoriile Tessera4x4) au fost certificate de:

Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale (WIPO), care a eliberat 2 brevete la nivel mondial cu următorul număr:

WO 2014/053863 și WIPO Hague (WIPO96020)

Oficiul European de Brevete (EPO), care a emis 2 brevete europene cu următoarele
numere: 
EP19151572.5 și EP2903843.

Organizația Elenă a Proprietății Industriale (OBI), care a emis 3 brevete naționale cu
următoarele numere: 
No.1ο.1007595, Νο.1007947 și Nο.10081553.Feriți-vă de produsele false!

Verificați rulourile noastre originale (originale) cu rulouri premium (seria SOT-ROLL de accesoriile Tessera4x4) verificând acești 6 pași de bază și evitați produsele false (imitații / contrafăcute).

Verificați modul de localizare a produsului original (original) (seria SOT-ROLL):

Sigla în relief (accesorii Tessera4x4) de pe robinetele din plastic ale canalelor de
scurgere a apei în părțile laterale ale șinei.

Eticheta logo cusută pe centura (cureaua) rulouului ruloului.

Eticheta metalică (disponibilă din 09/2019) cu sigla noastră (accesorii off-road Τessera4x4), care este plasată pe mânerul din
spate al corpului principal al capacului rolei.

Eticheta metalică cu logo-ul nostru în colțul din dreapta al suprafeței de vinil a
capacului ruloului.

Indicatorul roșu de apă din plastic cu sistemul de obstrucție special realizat, în colțul din dreapta al cutiei carcasei.

Sigla în relief pe capacele laterale din plastic ale cutiei carcasei.

 

Broșură rulou – Isuzu D-Max     Download
Manual de instalare – Isuzu D-Max  Download