Rollup aluminiu argintiu Isuzu D-MAX 2017

Detalii produs:

  • Cod Produs:IDM17-RU-SILVER
  • Pret:1175 EURO + TVA
 

Fisa tehnica:

PERIMETRU SPECIAL BREVETAT DIN ALUMINIU ANODIZAT (GROSIME 5 MM)

perimetru grosime 5mm aluminiu bena pickupPROFIL PERIMETRAL SPECIAL REALIZAT DIN ALUMINIU ANODIZAT (GROSIME 5 MM) CARE SUSTINE IN INDREGIME (100% PE LUNGIME SI LATIME) SISTEMUL DE INCHIDERE A BENEI, PENTRU INSTALAREA ROBUSTA SI DURABILA (NU DE TIP DECORATIV!) A ALTOR ACCESORII: BARE DE STIL NOI SAU EXISTENTE DEJA IN DOTARE (ROLLBAR), BARE LONGITUDINALE PENTRU BENA, BARE TRANSVERSALE DE INCARCARE (RULOUL DE BENA SE POATE COMBINA USOR CU ECHIPAMENTELE OEM, CA DE EX. ROLLBARUL ORIGINAL DIN INOX SAU GRULARUL DE PROTECTIE AL LUNETEI VW AMAROK (OTEL INOXIDABIL Ø76 & CANYON), FORD RANGER (LIMITED & XLT & WILD TRAK), TOYOTA HILUX (VIGO) ETC.) (NUMERE DE BREVETE: WO 2014/053863 & NR. 1008153 & NR. 1007595).


DISPONIBIL IN 3 VARIANTE DE CULOARE

rollup variante culoare pickup edk sibiu
UNICAT, SINGURUL SISTEM DE INCHIDERE DE BENA TIP RULOU CARE POATE FII VOPSIT LA CULOAREA MASINII SAU LA CULOAREA “NEGRU MAT"!
CA SI STANDARD, ACEST ROLLUP SE LIVREAZA IN CULOAREA ARGINTIU, ALUMINIU ANODIZAT DAR OFERIM SI OPTIUNEA DE A VOPSI INCHIDEREA DE BENA IN CULOAREA NEGRU MAT SAU IN CULOAREA MASINII DVS.!


SISTEM DE IMBINARE DIN ALUMINIU SPECIAL BREVETAT PENTRU 100% SECURITATE

sistem unic inchidere bena aluminiu edk sibiuIMBINARILE DIN ALUMINIU SUNT SPECIAL CONCEPUTE PENTRU  A ASIGURA O ALUNECARE LINA, FARA FRICTIUNE IN TIMPUL RULARII SI FARA UZAREA SUPRAFETEI PROTECTOARE DE VINIL. PENTRU 100% SECURITATE, IN POZITIA INCHIS COMPLET, ESTE IMPOSIBILA DESPRINDEREA ELEMENTELOR DE ALUMINIU SPECIAL CONCEPUTE ( NUMAR PATENT: NR. 1007947).


REZISTENT LA INTEMPERII – COMBINATIA PERFECTA INTRE ROBUSTETEA ELEMENTELOR DIN ALUMINIU SI SUPRAFATA PROTECTOARE DE VINIL-PVC

rollup invelitoare pvc impermeabil rezistent uvREZISTENT LA INTEMPERII (APA SI PRAF) DATORATA ADAUGARII UNUI STRAT PROTECTOR DE VINIL-PVC DEASUPRA STRUCTURII RULANTE DIN ALUMINIU. CARACTERISTICILE SUPRAFETEI DE ACOPERIRE: IMPERMEABIL, DURABIL, INHIBA ARDEREA, REZISTENT LA ACTIUNEA RAZELOR UV (IMPIEDICA DECOLORAREA), REZISTENTA SUPERIOARA LA ZGARIETURI, ANTIMICROBIAN SI ANTIBACTERIAN, USOR DE CURATAT SI INTRETINUT.


ROBUST SI DURABIL, DESTINAT UTILIZARII IN REGIM INTENSIV

tablur rezistent aluminiu rulou bena edk sibiu

PROIECTAT PENTRU A OFERI ROBUSTETE SI REZISTENTA INDELUNGATA, AXA TAMBUR DIN ALUMINIU ∅80, SISTEM DE FIXARE DIN DURALUMINIU RANFORSAT, LAGARE METALICE PENTRU AX, INCINTA ROBUSTA RULOU SI RESORT (ARC) SPECIAL “HEAVY DUTY".


DURABIL SI DE DIMENSIUNI REDUSE PENTRU MAXIMIZAREA CAPACITATII DE INCARCARE A BENEI.

carcasa rulou bena profil optimizat spatiu bena edk sibiu

CARCASA RULOULUI CONCEPUTA SI SPECIAL CONFECTIONATA DINTR-O SINGURA BUCATA DE OTEL GALVANIZAT DE 1,5 MM, ACOPERIT CU PULBERE DE CULOARE NEAGRA. DIMENSIUNILE CARCASEI SUNT REDUSE PENTRU A MAXIMIZA CAPACITATEA DE TRANSPORT A BENEI.


2 CAI DE DRENAJ SI 2 DE SCURGERE

sistem drenaj apa rollup aluminiu edk pickup sibiu

INCHIDEREA DE BENA DE TIP RULOU DIN ALUMINIU ESTE PREVAZUTA CU 2 CAI DE SCURGERE A APEI DIN CUTIA DE DEPOZITARE A RULOULUI SI 2 SISTEME DE DEVERSARE A APEI ASIGURANDU-SE IN ACEST FEL SCURGEREA COMPLETA A APEI DIN CARCASA RULOULUI.

 

 


PROTECTIE PERFECTA

sistem scurgere rollup bena edk sibiu

CHEDERE SPECIALE DIN CAUCIUC PENTRU A IMPIEDICA PATRUNDEREA APEI IN BENA CU 4 CANALE DE SCURGERE A APEI, PERII PENTRU CURATAREA CAII RULANTE A RULOULUI DE PRAF SI ALTE CORPURI STRAINE


SISTEM DE BLOCARE MULTIPUNCT

sistem blocare multipunct rollup akuminiu edk sibiu

INCHIDEREA DE BENA DIN ALUMINIU TIP RULOU SE LIVREAZA STANDARD CU 3 PUNCTE DE BLOCARE: DESCHIS, LA MIJLOC SI INCHIS. DACA AVETI NEVOIE, LA SOLICITAREA DVS. EXPRESA SE POT INSTALA MAI MULTE PUNCTE DE BLOCARE!


PROCEDURA DE INSTALARE RAPIDA SI USOARA

instalare fara gaurire rollup aluminiu edk sibiu 1

RULOUL PENTRU BENA SE INSTALEAZA RAPID SI USOR, INSTALAREA ESTE NON INVAZIVA, FARA GAURIRE. ESTE NEVOIE DE GAURIRE DACA COMBINATI ACEST ROLLUP CU BARELE DE STIL (ROLLBAR) OEM SAU AFTERMARKET, BARE LONGITUDINALE PENTRU BENA, BARE TRANSVERSALE DE INCARCARE.


CAPITONAJ PENA CU SAU FARA MARGINE

compatibil capitonaj bena cu margine fara margine

ROLLUP-UL DIN ALUMINIU SE POATE INSTALA IMPREUNA CU CAPITONAJELE DE BENA FARA MARGINE CAT SI CU CELE CU MARGINE. UNICUL SISTEM DE INCHIDERE DE BENA LA NIVEL CARE NU NECESITA TAIEREA CAPITONAJULUI CU MARGINE!


sistem inchidere cu cheie rollup aluminiu pickup

SISTEM DE ÎNCHIDERE CENTRALĂ DE ÎNALTĂ SECURITATE, CU UN MÂNER ERGONOMIC NOU ȘI UN CAPAC DE PROTECȚIE CONTRA FACTORILOR METEOROLOGICI (REALIZAT ÎN GERMANIA).


robust rollup aluminiu edk pickup sibiu

CEL MAI ROBUST ȘI DURABIL (PENTRU UTILIZARE INTENSIVA) CAPAC TIP RULOU DIN ALUMINIU DE PE PIAȚA MONDIALĂ (GREUTATEA TOTALĂ A ALUMINIULUI: 50KG).


combinatii fara limite rollup edk pickup

O SOLUTIE IDEALA CARE VA PERMITE SA CONFIGURATI INCHIDEREA DE BENA A PICKUP-ULUI DUPA PROPRIUL STIL DE VIATA SI/SAU CU ACTIVITATEA PROFESIONALA .


protectie factori mediu edk sibiu

PROTEJEAZA CONTINUTUL BENEI DE FACTORII EXTERNI MAI ALES IN CONDITII DE PLOAIE, NINSOARE, VANT SAU IN CAZUL UTILIZARII OFFROAD.


aerodinamica rollup rulou bena edk sibiu

IMBUNATATESTE AERODINAMICA BENEI, REDUCE REZISTENTA LA INAINTARE ACTIONAND CA UN DEFLECTOR DE AER PENTRU USA DE ACCES IN BENA.


economie carburant rollup edk sibiu

PRIETENOS CU MEDIUL, CRESCAND AERODINAMICA GENERALA A AUTOUTILITAREI, ROLLUP-UL CONTRIBUIE LA REDUCEREA CONSUMULUI DE CARBURANT!